sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Ei Tiikeri Raidoistaan Pääse

Edellisten vuodatusten jälkeen mun elämä on muuttanut täysin suuntaa. Nyt kun asiaa tarkemmin miettii, en tiedä mikä muhun sillon meni entisen naiseni kanssa. Sen verran holtiton tapaus kuitenkin olen, että rauhoittuminen ja vakiintuminen eivät vaan ole mua. Mutta... I'm back.

Eheämpänä, sairaampana ja yhtä kusipäänä kuin ennenkin. Elämä kulkee eteenpäin sellasella vauhdilla etten meinaa itsekään pysyä mukana. Entisen naiseni jälkeen tuntuu kuin olisin menettänyt ajastani ja menostani niin paljon, että on tullut kirittyä juhlimisessa ja sekoilussa hieman liikaakin. Huntress vaihde päällä olen viilettänyt ympäriinsä metsästämässä viattomia naisia. Lopputulos oli kuitenkin kaikkea muuta. Tutustuin näet erittäin mielenkiintoiseen naiseen, johon verrattuna jopa minä olen enkeli.

Tämä uusi tuttavuus..baari-iltana bongasin naisen toiselta puolen baaria ja tapani mukaan aloin naista ääneti valloittamaan. Kaikki sujui pitkään suunnitelmieni mukaan ja loppuillasta nainen saapui kuin saapuikin luokseni juttelemaan. Ihan niin kuin pitikin. Muutaman päivän päästä tapahtuneesta juttelen naisen kanssa koneella uudelleen ja jatkan valloittamistani. Huomaan naisen olevan uskomattoman mukava ja avoin. Yksi asia kuitenkin paistaa läpi muiden, nainen on todella hallitseva ja itsevarma. Asia kävi tässä vaiheessa jo astetta mielenkiintoisammaksi ja kiihottavammaksi. Ei kuitenkaan mene kauaa ja tuijotan tietokoneen näyttöä suu auki. En tiedä kuinka reagoida tulleeseen tietoon, varsinkin kun treffit oli sovittu muutaman päivän päähän. Uusi tuttavuus kertoi minulle ammattinsa. Pornotähti elokuva ja mallialalla, ammatti domina, sadisti ja maksullinen nainen. Luen teksin kerta toisensa jälkeen uudelleen ja hymy nousee kasvoilleni. Aloitan viestiin vastaamisen ja näytölle ilmestyy vastaukseni "okei :)".
Hämmästyin itsekin reaktiotani, sillä mielenkiintoni naiseen vaihtui 80 prosentista 1200 prosenttiin.

Kun tapasimme lasillisella tämän naisen kanssa olin hurmiossa. Hän puhui täysin avoimesti työstään ja minä nautin kuuntelusta. Hymyilen omaa sairauttani, minua kun ei hätkähdytä hänen puheensa. Väistämättä luonteeni mukaisesti yritän hallita tilannetta ja päästä niskan päälle, joka ei kyseisen dominan kanssa tule kysymykseenkään. Raju asenteeni ei hätkäytä naista ja hän kuuntelee myös minua mielenkiinnolla. Naisen haasteellisuus sai minut täysin ekstaasiin. Ekstaasi oli sen verran voimakas, että käytännössä asuin naisen luona seuraavat 5 päivää. Katselin hänen valmistautumistansa töihin asuineen päivineen ja juhlin kuin viimeistä päivää. Lopuksi nainen tokaisi, että dominan homman sopisi minulle hyvin hallitsevan luonteeni vuoksi. Pilke silkekulmassa soin hänelle hymyn ja jatkoimme matkaamme. Pienen hetken mielessäni ajattelin..niin sopisi.

Sairas luonne luo sairaat huvit. Ja minä nautin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti